محصولات اسمگ

کتری برقی اسمگ

همزن کاسه دار اسمگ

گوشت کوب برقی اسمگ

آسیاب قهوه اسمگ

طرز تهیه انواع قهوه

طرز تهیه انواع قهوه در همین ابتدای صحبت ، شمارو با روش های تهیه قهوه آشنا می‌کنیم و اطلاعاتی راجع به قهوه اسپرسو و مشتقاتش دراختیارتون قرار میدیم.
به احتمال زیاد دوست داران قهوه میدونند که دو نوع روش تهیه قهوه وجود داره.. یکی برای قهوه های دم کردنی ودیگری برای تهیه اسپرسو ومشتقاتش.
قهوه های دم کردنی شامل دوتا قهوه هستش که یکی ازونها قهوه ترک ودیگری قهوه فرانسه است.
جالبه بدونید که وجود انواع مختلف قهوه ربطی به نوع دانه های قهوه نداره وفقط توی روش تهیه باهم تفاوت دادند.

روش دم کردنی قهوه

اول به روش دم کردنی قهوه میپردازیم که گفتیم قهوه ترک و قهوه فرانسه ازاین روش تهیه میشن.

طرز تهیه قهوه ترک

گفتیم که برای درست کردن انواع قهوه ها ، به نوع دانه قهوه کاری نداریم و قهوه های مختلف فقط در روش تهیه باهم تفاوت دارند.
برای تهیه قهوه ترک نیاز به یک قهوه جوش دارید.
برای تهیه این نوع قهوه ، ابتدا قهوه آسیاب شده رو با مقداری آب ترکیب کنید سپس روی شعله مستقیم قرار بدید.
بعد از آماده شدن ، قهوه رو از روی شعله بردارید و درون فنجان بریزید و نوش جان کنید.
نکته ای که درتهیه قهوه ترک وجود داره دانه های قهوه هستند که باید بطور کاملا یکدست آسیاب شده باشند.
توی کافی شاپ ها هم برای تهیه قهوه ترک ، به جای شعله مستقیم از شیر بخار اسپرسوساز استفاده می‌کنند.

طرز تهیه قهوه فرانسه

برای تهیه قهوه فرانسه به یک قهوه ساز نیاز دارید.
قهوه آسیاب شده رو روی صافی قهوه ساز قرار میدید سپس آب داغ ازروی قهوه آسیاب شده عبور میکنه ودرون فنجان یاقوری قهوه جمع میشه.

قهوه دم شده اگه درست و صحیح نگهداری بشه تا دوساعت بعد هم‌ قابل مصرف هستند.

طرز تهیه قهوه اسپرسو

گفتیم که قهوه های ترک و فرانسه به روش دم کردنی تهیه میشن اما قهوه اسپرسو روش متفاوتی داره.
اسپرسو به روش تحت فشار قرار دادن و بسیار سریع ، حداکثر ۲۵ ثانیه ، آماده خواهد شد.
برای تهیه قهوه اسپرسو و مشتقات اسپرسو ، نیاز به دستگاه اسپرسوساز هستش که ماشین های اسپرسوساز ها ، آب رو با دمای بالا و با فشار زیاد ازبین دانه های آسیاب شده قهوه عبور میدن ودر نهایت باعث بوجود اومدن طعم دلنشین قهوه اسپرسو خواهند شد.
این طعم و چنین کیفیت بالایی فقط و فقط از دستگاه های اسپرسوساز برمیاد و با هیچ روش دیگه ای نمیتونید دنبال قهوه اسپرسو باچنین طعم وکیفیتی باشید.

نکته قابل توجه فوم شیر روی قهوه اسپرسو اینه که رنگ این فوم باید طلایی یا زرد باشه ودر صورت قهوه ای یا سفید بودن مشخص میشه که قهوه مورد استفاده یا بخوبی بو داده نشده ویا از تاریخ انقضاش گذشته.

طرز تهیه انواع قهوه بر پایه اسپرسو

همونطور که گفتیم انواع مختلف قهوه وجود داره که بر پایه قهوه اسپرسو هستند و بهشون مشتقات اسپرسو هم گفته میشه که در ادامه بهشون می‌پردازیم.

طرز تهیه قهوه آمریکانو

یکی از مشتقات قهوه اسپرسو ، قهوه آمریکانو هستش که آب داغ رو با اسپرسو تهیه وآماده شده ترکیب می‌کنند تا ازغلطت قهوه اسپرسو کم بشه.
نکته مهم تهیه قهوه آمریکانو اینه که آب داغ به اسپرسو اضافه بشه نه اینکه اول آب داغ رو درون لیوان بریزید سپس اسپرسو رو بهش اضافه کنید که درین صورت به قهوه بدست اومده آمریکانو گفته نمیشه وبهش لانگ بلک (long black) میگن.

طرز تهیه قهوه دوپیو (Doppio)

قهوه دوپیو همون قهوه اسپرسو دوبل هستش که به زبان اروپایی ها بهش دوپیو گفته میشه.
اگر مایل هستید که قهوه بیشتری نسبت به قهوه دوپیو یا اسپرسوی دوبل داشته باشید باید از قهوه لانگو (Lungo) استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه ریسترتو

جالبه بدونید که فرق بین قهوه اسپرسو و قهوه ریسترتو فقط توی میزان حجمشونه یعنی ریسترتو همان قهوه اسپرسو هست اما با این تفاوت که بمیزان نصف حجم اسپرسو سرو میشه.
بعبارت دیگه ریسترتو نصف شات از اسپرسو هستش.

طرز تهیه کافه لاته

یکی دیگه از قهوه های پرطرفدار ، کافه لاته هستش که لاته به زبان ایتالیایی یعنی شیر بنابراین گاهی به کافه لاته ، شیرقهوه هم میگن که باز همون قهوه اسپرسو هستش اما اینبار بجای استفاده از آب داغ از شیر داغ درطرز تهیه اش استفاده میشه.
ابتدا اسپرسو رو درون فنجان میریزید سپس شیر داغی که توسط اسپرسوساز آماده شده ویا درون شیرجوش ، داغ کردید رو به شکل خاصی روی اسپرسو بریزید تافنجان پر بشه.

طرز تهیه موکاچینو

برای تهیه موکاچینو باید لاته و شکلات رو باهم ترکیب کنید واگر اسپرسو و خامه باهم ادغام بشن هم قهوه ای بنام کن پانا Con Panna تهیه خواهد شد.

طرز تهیه ماکیاتو

ترکیبات ماکیاتو با ترکیبات لاته یکی هستش وفقط توی مقدار شیری که اضافه میشه باهم تفاوت دارند.
یعنی مقدار شیر اضافه شده برای ماکیاتو از لاته کمتر هستش.
درواقع میشه گفت ماکیاتو همون اسپرسو هستش که باشیر روی اون علامت گذاری شده.
بطورکلی اگه میخواهید فقط کمی از تلخی اسپرسو کم کنید بهتره که طعم ماکیاتو رو تجربه کنید.

طرز تهیه کاپوچینو

کاپوچینو یک چیزی بین ماکیاتو و لاته هستش که در واقع مواد اولیه اش همونه به اضافه کف شیر غلیظ وضخیم که لایه بالایی فنجان رو کاملا میپوشونه.

بطورکلی میشه گفت تنوع توی قهوه انقدر بالاست که صحبت راجع به قهوه همیشه بی انتهاست.
فقط کافیه سلیقه خودتون راجع به قهوه رو بشناسید تا همیشه از نوشیدن یک فنجان یا یک شات قهوه در طول روز لذت کافی رو ببرید و کافئین مورد نیاز روزانه تون رو تامین کنید.
روش های دم کردنی قهوه نیاز به ابزار خاصی ندارند وفقط با یک قهوه جوش قابل تهیه هستند اما اگه میخواین طعم بینظیر اسپرسو ومشتقاتش رو بچشید حتما یک ماشین اسپرسوساز خانگی تهیه کنید تا روزتون رو بانشاط و شادی شروع کنید ولذت کافی رو ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *