دلونگی

دفترچه راهنمای فارسی اسپرسوساز دلونگی EC685

قبل از استفاده از دستگاه حتما دستورالعمل ها را مطالعه کنید.

اسپرسوساز دلونگی EC685

     

       خوش آمدید


معرفی دنیای اختصاصی اسپرسو از طریق رهبران جهانی
دلونگی مستقر در شهر ترویسو ایتالیا است. ما با عطر و طعم خوب یک فنجان قهوه بزرگ
شده ایم.

نوشیدنی باریستای درون خود را کشف کنید: اکنون می توانید اسپرسوهای با کیفیت درست کنید.

لته و کاپوچینو به راحتی در آشپزخانه ی شما، از طعم آن ها لذت ببرید.

کاپوچینو


 

     

نکات و راهنمایی در مورد پمپ اسپرسوساز


 

توصیه هایی برای تولید اسپرسوی بهتر:

۱٫ از اسپرسوی تازه آسیاب شده استفاده کنید.
۲٫ دانه های قهوه را در محیط خنک ، تاریک و خشک نگهداری کنید
از ظرف مخصوص نگه داری قهوه استفاده کنید.
۳٫ فنجان های اسپرسو و کاپوچینو را از قبل گرم کنید
با استفاده از مخزن گرم کننده فنجان در بالای
ماشین.
۴٫اطمینان حاصل کنید که قهوه اول شما درجه حرارت ایده آل را داشته باشد 
با گرم کردن فیتلر و فیلتر نگه دارنده می توانید این کار را انجام دهید.
نگه دارنده فیلتر را بدون (پودر قهوه) داخل دستگاه قرار دهید و گزینه Single Cup را انتخاب کنید 
آب جوش به تنهایی از خروجی خارج شود.
۵- از یک پیمانه قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید اندازه مناسب برای نتیجه ی خوب ۷ گرم قهوه می باشد.
۶٫تمپ کردن یا فشار بیش از حد پودر قهوه ممکن است باعث سوختگی قهوه شود بنابراین در این کار دقت کنید.
۷٫اگر از دانه قهوه استفاده می کنید بهتر است هنگام آسیاب کردن دقت کنید که خیلی درشت یا خیلی ریز آسیاب نکنید.
۸٫باقی مانده های قهوه را از لبه نگه دارنده فیلتر تمیز کنید سپس نگه دارنده را جاگذازی کنید.

 

توصیه هایی برای تولید کاپوچینو بهتر:

۱٫قبل از استفاده از نازل بخار آن را با آب پاکسازی کنید.
۲٫از شیر پرچرب و تازه استفاده کنید تا شما بتوانید فوم بهتری دریافت کنید.
۳٫هنگامی که شبر را به فوم تبدیل کردید می توانید بر روی فنجان اسپرسو فوم شیر را اضافه کنید.
۴٫فوم شیر می توانید به حالت دلخواه به فنجان اضافه کنید همزمان با اضافه کردن می توانید بچرخانید.
۵٫دقت کنید شیر را پس از داغ شدن از نازل بخار خارج کنید تا شیر نسوزد.

کاپوچینو

 

دفترچه راهنمای اسپرسوساز دلونگی EC685